Saturday, 24 March 2012

Pilihan Hati Saya with love < wink wink >

Assalamualaikum....

Wahhh!!!  lamenyerrr x update blog.... dis time nak update pasal pilihan hati saya...
jangan pikir lain pulak ye, ni bukan pilihan hati yg tuuu.... ni adalah pilihan minor sy... hati sy menetapkan utk memilih muzik sebagai bidang minor...



Alhamdulillah....
Walaupun susah nk buat pilihan, akhirnya dpt juga sy buat pilihan... mungkin ini adalah pilihan yg terbaik buat sy... Dalam kekalutan nk buat pilihan, sy yakin Allah pasti akan bantu sy untuk buat pilihan yg terbaik utk masa depan sy... "Sesungguhnya Allah sentiasa bersama kita "

Review balik minggu add minor, serius x nak ingat lg... pening gila-gila... dah la bg masa seminggu je nk buat pilihan, nk pikir lg nk add ape... mmg x sempat la kan... tp, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar... Mula-mula terpikir nk add pengajian jawi, tp after mntk opinion dr lecturer, we decide utk add muzik...lecturer ckp, kalau add muzik related skit dgn kos major kami which is ' PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK'...hehehe... kanak-kanak kn mmg suka menyanyi... lalalala~~~

Masa nk add muzik tu takut jugak la bila pikir ada ujibakat... dah la x tau nk main alat muzik ape... hahaha, mmg terbaik la kan... tp, syukur Alhamdulillah Allah memudahkan urusan sy & kwn2.. dekan memutuskan kami x perlu di ujibakat... mmg bersyukur sngt2...

Alhamdulillah, semuanya dah selesai...
semester 3 baru blaja muzik... to all my frenz yg add muzik as a minor, gud luck ye... we choose it coz we know we can do it.... never turning back, InsyaAllah...

No comments: